fredag 30 november 2012

Ett till

julkort, förstås. Det blir ju några varje år, så sent ute med julkortandet som i år har jag aldrig varit, å andra sidan har jag aldrig heller varit så lugn inför julkortspysslandet heller - märkligt! ;)

Snöflingan, fågeln och halvpärlorna ur det egna förrådet, annars är allt material från Novemberkitet.

onsdag 28 november 2012

Om det ändå vore ljust någon gång

så skulle det ju underlätta fotograferandet en aning (och med ljust menar jag - inte regn, jag har inga större illusioner av ljuset i Umeå i slutet av november ;). Nåja, här kommer ett par tags jag gjort med material från Novemberpaketet. De små granarna gillar jag verkligen!



Jag har använt en gammal clear stamp med snöflingemotiv av oklart ursprung, och de vita, stora bokstäverna är thickers som legat i bokstavshögen sedan, eh, anno datsumal, för att dölja dammet dock glaserade med 3D-lack ;) Färgerna är distress pads i faded jeans, och så lite pine needles för bakgrunden (för att ge någon slags illusion av norrsken). Träden är också färgade med pine needles och moss green (?).

tisdag 27 november 2012

December Rea

Vi tömmer lagret och har plockat ihop tio kit som vi rear ut billigt! Priset inkluderar inte porto. Detta meddelas i en personlig beställningsbekräftelse. Maila helt enkelt oss om vilket kit du vill köpa, så får du svar tillbaka vad totalsmman blir. Först till kvarn gäller!!



Kit 4 90 kr

Kit 9 70 kr


Kit 7 125 kr - Sålt





Kit 1 50 kr - Sålt

Kit 2 100 kr - Sålt

 Kit 3 90 kr - Sålt

Kit 5 95 kr - Sålt

Kit 6 80 kr  - Sålt

Kit 8 100 kr - Sålt

Kit 10 125 kr - Sålt

tisdag 20 november 2012

Ett DT-kort

med jultema.

Nu har jag äntligen fått ordning på arbetsrum, pysselsaker, kamera och bildbehandlingsprogram (ja, att det försvann hade förstås inget med vår flytt att göra utan att det stationära datorn plötsligt havererade), så nu kan jag visa det jag skapat. Lite ringrostig är jag allt, men här kommer det första:


Papperen, "fotoramen" och tråden är från novemberkitet,
färgen i bakgrunden är Distress Ink, picked fence
masken jag använt är hemmagjord (fotopapper och en Craft Robo är grejen ;),
stämpeln är en gammal favorit från Doodle Factory och
washi tapen låg och väntade i en låda.

måndag 5 november 2012

Månadens Utmaning November

Den här gången är Er utmaning att inspireras av följande bild Ionawr av Rodney Matthews.


Tolkningen är helt fri, men det skall synas att du inspirerats av bilden. Ladda upp ditt bidrag i vårt Flikr galleri  före 30 November 23.59.

lördag 3 november 2012

Månadens gäst - Ellinor



Jag blev så glad när Marie frågade om jag ville vara gäst-designer för Little Yellow House-kits i november och ännu gladare blev jag när jag fick kitet - de är verkligen min stil.
Jag heter Ellinor, och det är vad jag kallar mig på de flesta ställen på internet där jag hänger, förutom min blogg och ett par ställen där jag kallar mig för Elbe (ibland är det någon annan som tar mitt namn! Hmpf ;). Jag har papperspysslat sedan februari 2006, då jag efter min examen fick för mig att göra egna tackkort. Från början var det bara kort, men efter ett tag tröttnade jag på att ge bort allt jag gjorde, så då började jag scrappa också. Det är några välfyllda album sedan...
Jag bor i Umeå, och maken och jag har just flyttat in i ett eget hus, så just nu är det egentligen mer fokus på pyssel i storformat (måla väggar, tapetsera (speciellt det senare borde ju räknas som papperspyssel kan jag tycka?) och inreda). Det är roligt det med, men efter en månad med nedpackat pyssel börjar jag allt sakna de små färgburkarna, mina älskade copic ciao-pennor och de lite mer behändigt stora papperna. Eftersom jag är en aning dålig på att begränsa mig så översvämmas hemmet förutom av scrapbookingprylar (räck upp handen alla ni som hittat fastklistrade bokstavsstickers på era strumpor) också av garner, eftersom jag tycker om att sticka (och för all del virka), och musikinstrument (fast där har maken en del också ;).
Nu börjar det ju lacka mot jul, så jag misstänker att det kan bli ett eller annat julkort att visa upp här i bloggen framöver!

//Ellinor

torsdag 1 november 2012

No Santas - November 2012


Huvudkit


Papper

Basic Grey Aspen Frost - "Trough the Snow"
Crate Paper Sleigh Ride - "Winter Wonderland"
Crate Paper Sleigh Ride - "Deck the Halls"
Cosmo Cricket Jolly Days - "Tradition"
American Crafts Kringle and Co - "Woodshop"
American Crafts Kringle and Co - "Candy Cane Forest"
Bazzill Cardstock 1 ark av vardera färg (Turquise Mist, Butter Cream, Blush Red)


Dekorationer

My Little Shoebox - Mini alpha Stickers Peppermint Stick
Jillibean Soup - Alphabeans Whipped White
Crate Paper - Sleigh Ride Border Stickers
Pink Paislee - Portfolio Photo Frame
Studio Calico - Wonderland Weneer Shapes Trees
May Art Band 1 m
Vintage Spets ca ½ m
Vintage Knappar 2 st
Stoppgarn Vintage 1 frp
Pins 5 st

Add-on

Giant Fabric Flower - Basic Grey
Merry & Bright Die Cut Alphas - Dream Street Papers
Bakers Twine - Queen & Co
Nippynose Decorative TAgs - American Crafts
December Daily Badges - Scrap and Crate
 
Design av Sockergrynet.se